dinsdag 26 februari 2013

Bezoek de winnaar van de Twente Export Award 2012 PM-Aerotec voor leden WTC Businessclub

Op donderdag 7 maart a.s. organiseert de WTC Twente Business Club een bedrijfsbezoek in samenwerking met PM-Aerotec te Hengelo, welke tevens als gastheer zal optreden. PM-Aerotec is winnaar van de WTC Twente Export Award 2012.

PM-Aerotec produceert onderdelen voor vliegtoestellen van onder meer Boeing en Lockheed en voor Aerospace onderdelen voor solarsystemen van de Galileo Satelliet en Arianeraketten. Daarnaast engineert en produceert men met hoognauwkeurige precisie positioneringssystemen voor bijvoorbeeld de productie van iPhones en OLED-schermen.
Tijdens de bijeenkomst zal PM-Aerotec, onderdeel van PM-Bearings toelichten hoe zij het businessmodel hebben ingericht en tonen ze u waarom zij de winnaar zijn geworden van de Export Award 2012.

Programma:
15.30 uur - Inloop
15.45 uur - Welkom door Freerk Faber, ad interim voorzitter WTC Twente Business Club
15.50 uur - Welkom en presentatie PM-Aerotec door de heer Gerlo Prinsen, Financial director
16.30 uur - Rondleiding
17.15 uur - Afsluitende netwerkborrel
18.00 uur - Einde

Aanmelden:
De bijeenkomst is voor de leden van de WTC Twente Business Club. Bent u geen lid dan kunt u als introducee deelnemen. U kunt hiervoor contact opnemen met het WTC Twente op info@wtctwente.eu
Bent u actief in internationaal zaken doen of overweegt u dit te gaan doen dan kan het WTC Twente u daarbij helpen via haar leden, netwerk en expertise.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy