dinsdag 28 januari 2014

2 Connect Business bijeenkomst Waterzuivering, afvalverwerking en innovatie in Kalkar D.

BRON: Uitnodiging 2 connect business

Bent u als ondernemer of ambtenaar in de sector milieutechnologie geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterzuivering, afvalverwerking en productinnovatie? Dan nodigt ‘2 connect Business’ u graag uit voor een grensoverschrijdende branchebijeenkomst over milieutechnologie op

Woensdag 5 februari 2014 van 14.00 uur tot 18.00 uur in Kalkar Duitsland

Gedurende de bijeenkomst ligt de nadruk op de uitwisseling van kennis tussen Nederlandse en Duitse experts uit de sector milieutechnologie. Na twee keynotes van vertegenwoordigers van resp. Stichting kiEMT en het cluster Umwelttechnologien.NRW vinden er parallel workshops plaats rond de drie bovengenoemde thema’s.

Tijdens de workshop over waterzuivering wordt ingegaan op de verschillende regels, taken en verantwoordelijke instanties aan beide zijden van de grens. Ook wordt een interessant praktijkvoorbeeld gepresenteerd.
De workshop rond afvalverwerking is op dezelfde manier opgebouwd.
Tijdens de workshop over technologie & productinnovatie vinden drie à vier pitches plaats met betrekking tot nieuwe technologieën of marktinnovaties. Aan het eind van elke workshop is er voldoende tijd voor vragen en discussie.


Heeft u interesse in deze bijeenkomst? Aanmelden kan HIER. Online informatie over 2 connect business is te vinden via de website www.2connectbusiness.nl. Hier vindt u binnenkort ook het gedetailleerde programma. Deelname is gratis.

De bijeenkomst is een initiatief van het grensoverschrijdende b2b-project ‘2 connect Business’. De organisatie is in handen van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy