maandag 26 mei 2014

PING Bijeenkomst 6 juni bij Meiling over Quality Resource Management in de keten

“Het meest kritische element dat het succes van een business zal bepalen is de sterkte en de verbondenheid van alle Supply Chain partners binnen de extended enterprise” (R. Boykin 1997)

Hierbij nodigen wij u uit voor de PING-bijeenkomst op dinsdag 3 juni 2014
Meilink Groep Industriële Verpakkingen B.V.
Kamerlingh Onnesstraat 1
7271 AZ BORCULO
Tel: 0545 253525

Thema: “The extended company”/QRM (Quality Resource Management) in de keten.”
Wij zijn te gast bij Meilink Groep Industriële Verpakkingen B.V. een bedrijf dat verpakkingen maakt voor industriële goederen en (grote) machines, en daarbij ook meer en meer meedenkt bij de inrichting en optimalisatie van het logistieke proces van haar klanten. De heer Peter Rikken zal onder meer aan de hand van een aantal recente projecten toelichten wat de bedrijfsstrategie inhoudt en op welke wijze Meilink haar dienstverlening afgelopen jaren heeft uitgebreid. Meteen daarna is er een rondleiding door het bedrijf.

Onze tweede spreker is dr. Jannes Slomp lector World Class Performance bij het lectoraat LEAN. Hij zal ingaan op het thema ‘de extended enterprise’ en zal duidelijk maken waar de uitdagingen en kansen voor bedrijven liggen bij het verbeteren van de performance van de ketens waar ze deel van uitmaken.
De heer Frank Jan Evers van het bedrijf Agrifac http://www.agrifac.nl/ zal aan de hand van een aantal recente projecten presenteren hoe zij aan het begrip extended enterprise invulling geven. Het ontwikkelen en faciliteren van een World-Class leveranciersnetwerk staat hierbij centraal.

Programma:
15.00 Ontvangst
15:15 Introductie door Hans de Weerd en Toine Straatman
15:20 Introductie Meilink Groep Industriële Verpakkingen B.V door algemeen directeur Peter Rikken 15:45 Rondleiding door het bedrijf
16:30 Presentatie Jannes Slomp: “the extended enterprise / world class performance”
17:10 Frank Jan Evers van Agrifac: recente projecten en ontwikkeling van world-class leveranciersnetwerk
17:30 Klein buffet
18.00 Einde bijeenkomst

U kunt zich vóór 27 mei ook aanmelden via de Kamer van Koophandel door een e-mail te sturen naar jacky.djaidoen@kvk.nl onder vermelding van uw voornaam, achternaam en e-mailadres.
Er is een maximum aantal deelnemers!

Met vriendelijke groet,
Hans de Weerd Toine Straatman

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy