donderdag 26 juni 2014

Green tech industry meets creative industry at Green Industry Event


Bron: IPKW / kiEMT

Altijd al willen zien hoe de creatieve industrie en de maakindustrie elkaar (kunnen) versterken? Graag nodigen we u uit voor het vijfde Green Industry Event, met als thema Design & Technology. Het event vindt plaats op 10 juli van 14.00 uur tot 18.00 uur. Meld u nu gratis aan!

Het thema zal middels lezingen en presentaties vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Zoals u van ons gewend bent is er veel ruimte voor interactie en inspiratie. In de evenementenhal vindt u tal van voorbeelden van producten en processen waarbij design en technology elkaar versterken.

Klik HIER om u gratis aan te melden

Inspirerende sprekers:
Keynote spreker deze middag is Harry Starren, oud-directeur van De Baak en tegenwoordig voorzitter van de Federatie Dutch Creative Industries. In een inspirerende sessie plaatst hij het thema in perspectief en laat hij de urgentie van samenwerking tussen de disciplines zien.
Christiaan Holland, aanjager van innovatie en onderzoeker van de HAN en Gelderland Valoriseert!, laat op verrassende wijze zien wat er nu al in Gelderland gebeurt vanuit de combinatie van de twee industrieën.

Cases
Bedrijven, ondernemers, techneuten en ontwerpers laten in korte presentaties concrete ideeën en mogelijkheden zien van de samenwerking tussen design en technology. Als bezoeker kunt u bij vier van deze cases inspiratie opdoen, meedenken en netwerken. Degene die presenteert stelt vragen aan het publiek en u heeft als bezoeker de mogelijkheid zelf voorbeelden en oplossingen aan te dragen.

U kunt presentaties verwachten van onder andere:

Floris Schoonderbeek - Soullmate - Nedcam - Maramoja - Rubbershape - Judith Wiersema - Vorm-Vorm - StexFibers - Ho!Mulder - Solico

Deze lijst wordt nog aangevuld. Kijk voor het actuele overzicht op de WEBSITE van het event. Heeft u zelf een goed voorbeeld van een product of concept waarin ondernemers uit de creatieve industrie en de maakindustrie elkaar hebben versterkt, dan horen we dat graag. We geven ook hen graag een podium.

Netwerken
Vanaf 17.00 uur, na afloop van de verschillende lezingen en cases, is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast zullen matchmakers actief verbindingen leggen.

Praktische informatie:
Wanneer: donderdag 10 juli 2014, van 14.00 uur tot 18.00 uur (inclusief netwerkborrel). Inloop vanaf 13.15 uur.
Het gehele programma vindt u op de website van het event.
Waar: een voormalige productiehal op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73 in Arnhem.
Toegang: gratis

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy