vrijdag 17 oktober 2014

KvK Workshop Business Strategie: Klantstrategie voor de toekomst


Bron: KvK Oost Nederland



De wereld om u heen verandert snel. Nieuwe trends, opkomende technologieën en ook de klanten veranderen mee. U wilt groeien, maar hoe komt u aan meer klanten? Hoe zorgt u ervoor dat men u vindt? De kern van succesvolle business begint bij focus: durf te kiezen en u wordt gekozen.

Wat kunt u verwachten.
Op donderdag 30 oktober 2014 organiseren wij voor Overijsselse en Gelderse ondernemers uit de Creatieve industrie de workshop; “Business Strategie: klantstrategie voor de toekomst”. Deze workshop is bedoeld voor de ambitieuze ondernemer met groeiambitie. Je bent als ondernemer op zoek naar (markt)kansen voor nieuwe producten en diensten. Ideeën genoeg, maar hoe maak je van je idee een succes? Hoe zorg je dat je gaat verdienen aan je creativiteit en dat je bedrijf een groei doormaakt?

Om deze vragen te helpen beantwoorden heeft de Kamer van Koophandel het programma Business Strategie ontwikkeld. Een programma met workshops om je te inspireren en te helpen bij het ontdekken en pakken van nieuwe business kansen.

Wat kunt u verwachten:
  • Kennis over klantwaarde oriëntaties en hoe je deze kunt inzetten voor je bedrijf
  • Inzicht in hoe je collega’s scoren op het gebied van klantwaarde oriëntatie
  • Samen met collega-ondernemers op zoek naar het profiel van je ideale klant en verdieping op kansen om waarde te creëren voor je klant

Programma:
14.00 uur: Inloop en ontvangst
14.15 uur: Welkom
14.20 uur: Onder de titel “Kiezen om gekozen te worden” neemt Paul Jansman marketingadviseur bij de kamer van koophandel u mee in de wereld van marketing, positionering en groei.
15.20 uur: Pauze
15.30 uur: werksessie: Propositiehuis; kansen om waarde (uniek aanbod) te creëren voor je klant
16.00 uur: terugkoppeling inzichten, ervaringen en vervolgstappen
16.15 uur: netwerken, borrel en afsluiting


Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Meldt u aan op: www.kvk.nl/businessstrategie, kosten bedragen € 50,- p.p.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marieke van Rhee (06- 83627256, Marieke.van.Rhee@kvk.nl) of Hans van Geffen (06-53503332; Hans.van.Geffen@KvK.nl).

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy