woensdag 30 november 2011

ENERGIESCAN Overijssel, weet uw energie besparingspotentie voor maar €200,-


Bron: KvK Website

Als ondernemer let u op de kosten. En als het even kan, bespaart u zoveel mogelijk. Dus volgt u nauwkeurig het energieverbruik van uw onderneming, toch? Grote kans dat het bijhouden en verminderen van uw energiekosten er in de waan van de dag bij in schiet.

Vraag nu de ENERGIESCAN aan!

Wij maken het u daarom nú wel heel gemakkelijk, met de ENERGIESCAN. Een zeer doeltreffend onderzoek waarbij wij het energieverbruik van uw onderneming overzichtelijk en snel in kaart brengen. U ziet direct hoeveel u kunt besparen op onder andere verlichting, verwarming en productkoeling. En we geven praktisch advies hoe u snel – zonder al te ingrijpende vervangingen – energie (en dus geld!) kunt besparen. Onderdeel van het rapport dat u ontvangt is een benchmarkrapportage, een vergelijking van uw energieverbruik met bedrijven binnen uw branche. Speciaal voor de ondernemers in Overijssel is een prijs van € 200 afgesproken.

Strategisch interessant
Zet u nu in op een lager energieverbruik, dan levert u dat op korte en middellange termijn financieel gezien meer op dan overgaan op alternatieve bronnen. Een verstandige keuze.

Neem een voorschot op de toekomst
Besparen op uw energieverbruik is nu nog vrijblijvend, maar wordt in de toekomst meer en meer verplicht in het kader van energiebewust ondernemen. De gemeenten zullen hier steeds strengere wetgeving op toepassen en toezien op naleving (handhaving). Het naleven van deze milieuwetgeving kan zelfs worden afgedwongen.
Voorkom hoge kosten, ga nú aan de slag met energiebesparing!
Het aanvragen van de is heel eenvoudig. U vult het aanvraagformulier in en binnen vier werkdagen wordt contact met u opgenomen.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy