vrijdag 5 oktober 2012

De zaak overnemen of verkopen, bezoek de informatieavond bij de KvK in Enschede

Bedrijfsopvolging? Begin op tijd!
Informatieavond op woensdag 17 oktober 2012

Bent u van plan om uw bedrijf te verkopen? Of zelf een bedrijf te kopen? Kom dan op 17 oktober naar de informatieavond over bedrijfsopvolging in Enschede.

Tijdens deze avond, die de KvK in samenwerking met Flynth organiseert, krijgt u volop de gelegenheid om u te laten informeren, ervaringen uit te wisselen en mogelijk al in contact te komen met een potentiële koper of verkoper. Wilt u tijdens deze bijeenkomst uw bedrijf of koopwens onder de aandacht brengen? Pak dan de kans om een profiel aan te maken voor het contactbord. Of laat tijdens een pitch weten wat u zoekt of te bieden heeft! Bij het Meetingpoint worden dan wellicht al de eerste stappen richting koop of verkoop gezet.

Programma
Vanaf 18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Opening en interview met twee ondernemers die een bedrijf hebben overgenomen: Ben Kuipers van Loohuis Installatietechniek en Willem Dijk jr. van Willem Dijk AGF. Hoe hebben zij de overdracht ervaren?
20.00 uur Pauze en elevator-pitch: bedrijven die een koper zoeken én kopers die op zoek zijn naar een bedrijf presenteren zich.
20.45 uur Rondetafelgesprekken onder leiding van specialisten van Flynth en de Kamer van Koophandel.
21.45 uur Netwerkborrel
22.15 uur Einde

Extra aandacht?
Wilt u uw koopwens extra onder de aandacht brengen? Of uw te verkopen bedrijf in de schijnwerpers zetten? Tijdens de informatieavond Bedrijfsopvolging krijgt u hiervoor volop de gelegenheid.

Uw profiel:

Op het contactbord bij het Meetingpoint kunt u een profiel van uw koopwens of uw bedrijf plaatsen. Een formulier hiervoor kunt u bij aanmelding aanvragen, maar ook nog ter plekke invullen. Een KvK-medewerker zal geïnteresseerde partijen met elkaar in verbinding brengen.

Uw pitch:
Tijdens de pauze kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uw koopwens of uw bedrijf met een pitch, een kort en krachtig verhaal van enkele minuten, onder de aandacht van de aanwezige potentiële kopers en verkopers te brengen. U kunt zich bij aanmelding hiervoor opgeven. Vervolgens nemen wij met u contact op over de gang van zaken.

Locatie:
Kamer van Koophandel, Hengelosestraat 585 in Enschede.

Aanmelden kunt u via deze pagina

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy