woensdag 31 oktober 2012

Ontmoet nieuwe partners in de afvalverwerking op de Polutec in Lyon

Bron: Website Agentschap NL

Samen met de Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie (VLM) organiseert Enterprise Europe Network op donderdag 29 november de Nederlandse deelname aan het matchmaking-evenement tijdens de Pollutec beurs in Lyon.

Naar verwachting zullen 250 bedrijven uit Frankrijk en andere Europese landen meedoen aan de Enterprise Europe Network matchmaking.

De Nederlandse deelnemers kunnen hun gesprekspartners zelf selecteren aan de hand van hun online profiel. Tussen de bijeenkomsten door is er tijd om de Pollutec beurs te bezoeken (2.500 standhouders, 50.000+ bezoekers) en het Nederlandse handelsnetwerk ter plaatse te leren kennen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beurs, aangeboden door de Netherlands Business Support Office (NBSO) in Lyon.

Deelname staat open voor alle Nederlandse milieutechnologie-bedrijven. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve de reis- en verblijfskosten. Wilt u weten wie er aan de matchmaking deel nemen of wilt u zichzelf aanmelden voor de matchmaking, kijk HIER voor verdere info.

Plaats: Pollutec, Lyon, Frankrijk
Organiserende instantie(s):
Enterprise Europe Network, Agentschap NL, VLM en NBSO Lyon

Inlichtingen bij:
Agentschap NL
Mevr. Janine Kaya
E-mail: janine.kaya@agentschapnl.nl
Telefoon: 088 602 52 87

Meer informatie: http://www.vlm.fme.nl/Activiteiten/
Deelname: Inschrijfformulier VLM
Inschrijven kan tot 4 november 2012


Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy