vrijdag 19 oktober 2012

Themaochtend Zonne-energie voor E-installateurs in het MKB

Stichting KIEN organiseert samen met UNETO-VNI en de Taskforce Innovatie Utrecht een aantal themaochtenden over zonne-energie. Deze themaochtenden zijn bedoeld voor e-installateurs en professionals die willen ondernemen in de zonne-energiemarkt. Zonne-energie is een sterk groeiende markt en wordt steeds interessanter voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt hier als ondernemer op inspelen door advies op maat te geven, met de juiste partijen samen te werken en concrete aanbiedingen te doen. Maar hoe pak je zoiets aan en waar moet je als installatiebedrijf rekening mee houden?

De themaochtenden zijn bedoeld voor ondernemers die al actief zijn of juist willen worden op het gebied van zonne-energie. U krijgt inzicht in de aankomende energietransitie, wisselt u ervaringen met collega’s en krijgt u uitleg over kwaliteitseisen en Arbo & Veiligheid. Daarnaast is er een expertpanel aanwezig dat uw vragen beantwoordt en waarmee u in discussie kunt gaan. Kortom, een ochtend waar kennis en ervaring samenkomen en nieuwe ontwikkelingen zichtbaar worden.

U kunt zich opgeven voor een van de themaochtenden:
- Vrijdag 26 oktober 2012 Kamer van Koophandel Utrecht
- Vrijdag 9 november 2012 Van der Valk Hotel Assen
- Vrijdag 16 november 2012 Golden Tulip Alkmaar
- Vrijdag 23 november 2012 TU Eindhoven Eindhoven
- Vrijdag 30 november 2012 Postiljon hotel Deventer
- Vrijdag 7 december 2012 Apollo Hotel Breda

Deelname, inclusief netwerklunch, is kosteloos.
U kunt zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten via het registratieformulier op de website. Hier vindt u tevens het globale programma voor de themaochtenden.

Voor vragen kunt u zich wenden tot Anna Provoost, annaprovoost@stichtingkien.nl, 040-2473371.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy