maandag 10 december 2012

Windesheim studenten zoeken MKB voor scenarioplanning opdracht

Bent u een middelgrote MKB ondernemer die ervoor open staat om zich bij zijn visievorming te laten prikkelen door een groep frisse bedrijfskunde MER studenten? Misschien kunt u samen met een groepsproject Scenarioplanning van Hogeschool Windesheim een leuk traject opstarten.
Dit groepsproject heeft een doorlooptijd van 20 weken en begint eind januari 2013. De bedrijfskundestudenten zitten vlak voor hun afstudeerfase en worden begeleid door een docent. Ze werken volgens de methodiek van scenarioplanning en leveren aan het eind een advies met een frisse blik op.

Op syntens.nl staat een korte toelichting op scenarioplanning: http://www.syntens.nl/Artikelen/Artikel/Scenarioplanning-geeft-richting-aan-onzekere-toekomst.aspx

Doelgroep: middelgrote bedrijven/organisaties met 50 tot 250 medewerkers die open staan voor de inzet van een studententeam en die externen durven te betrekken bij hun visie- en strategievorming.
Heeft u als ondernemer belangstelling voor deze mogelijkheid, neem dan contact op met mijn collega John Bakker van Syntens in Meppel.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy