vrijdag 31 mei 2013

Gratis workshop alles over 3D printing in Zwolle




top3DprintNL is het grootste event van Noord-Nederland op het gebied van 3D printen. De nieuwste technologieën, toepassingen en technieken; alles rondom 3D printen komt aan bod tijdens dit event, dat bestaat uit een beurs en een congres. Voor iedereen, dus ook als u nog niet thuis bent in de wereld van het 3D printen, is dit de kans om kennis te maken met de techniek van de toekomst. 

Gratis toegankelijk voor bezoekers en met aantrekkelijke tarieven voor standhouders!

3DprintNL biedt een beursvloer waar u bedrijven, hobbyisten en kennisinstellingen treft op het gebied van 3D printen en scannen. Op het congres geven inspirerende sprekers lezingen over alle wetenswaardigheden, ontwikkelingen en innovaties rondom 3D printen.
 
programma

Beurs     : 13.00 – 15.00

Congres : 15.00 – 17.30      
         
De heer Vrijburg, verantwoordelijk voor de realisatie van prototypes van consumentengoederen bij Philips en mevr. Wilma Koolen-Hermkens (executive director High Tech Instrumentation and Materials) van TNO, hebben hun medewerking toegezegd.

Het verdere programma volgt zo spoedig mogelijk

Beurs     : 17.30 – 20.00
Kijk op www.3DprintNL.nl en meld u vandaag nog aan! Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheid om op de beursvloer te staan, mailt u naar  info@3DprintNL.nl of belt u met 038 453 48 10.

AANMELDEN!

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy