woensdag 15 mei 2013

TECHNOLOGIE VAN OVERMORGEN ONTSTAAT VANDAAG



 BRON: KIEN

Waardevolle innovatie door techniek, kwaliteit en samenwerking
Zonnepanelen, domotica en elektrische auto´s zijn langzamerhand ingeburgerd. Maar in universiteiten en laboratoria wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe generatie  innovaties. De technieken van overmorgen worden nu ontwikkeld. Hoe gaan die hun weg vinden naar consument, gemeenten en bedrijfsleven? En hoe waarborg je de kwaliteit? Het sleutelwoord is samenwerking!
Stichting KIEN stimuleert innovatie in elektrotechniek. KIEN brengt de partijen bij elkaar die relevante innovatieve concepten markt klaar kunnen maken. Die samen werken aan een gemeenschappelijk doel  en concrete projecten. Op 26 juni aanstaande kijken we graag samen met u naar de toekomst. Welke duurzaamheidstechnieken vinden we over tien, twintig jaar in huis, op kantoor en in gemeentes? En wat is uw en onze rol tijdens deze innovatiereis? Waar stapt u in, in welk traject helpt u de ontwikkelingen verder?

Reserveer alvast 26 juni 2013 in uw agenda voor een informeel en verrassend relatie-event.
U bent vanaf 14.00 uur welkom in het MultiMedia Paviljoen van de Technische Universiteit Eindhoven. U ontvangt binnenkort uw persoonlijke uitnodiging.
Wilt u nu al uw plaats reserveren? Dat kan, meld u HIER aan.
Graag tot ziens op 26 juni aanstaande,

Adrie van Duijne
Directeur Stichting KIEN

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy