woensdag 15 mei 2013

Uitnodiging PING-bijeenkomst op dinsdag 4 juni 2013 over passende financiering

Bron: Syntens  

Hierbij nodigt Syntens u uit voor de PING-bijeenkomst op dinsdag 4 juni 2013 bij

Interface
Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel

Thema: Vind passende financiering voor uw innovatieplannen!
U ziet een gat in de markt, u heeft een prachtig innovatieplan of u wilt een nieuw project starten, maar het ontbreekt u aan financiering. Hoe komt u dan toch aan geld? Voor een antwoord op deze vraag meldt u zich aan voor de PING-bijeenkomst Innoveren door financiering van innovatie die door Interface Nederland BV samen met de Metaalunie en Syntens Innovatiecentrum op 4 juni in Scherpenzeel wordt georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers een eerlijk en onafhankelijk beeld van de vele financieringsmogelijkheden: van traditionele financiering bij de bank, tot het aantrekken van risicokapitaal, van 'friends, family and fools' tot crowdfunding. Daarnaast wordt gekeken welke financiering bij welk project past. U krijgt een concreet stappenplan met acties die de kans op succes vergroten. Welke mogelijkheden zijn er voor úw plannen?

We zijn deze middag te gast bij het prachtige experience centre "The Awarehouse" van Interface. Voor Interface biedt duurzaamheid een innovatief en duurzaam groeipotentieel. Deze wereldwijd opererende tapijttegelfabrikant werkt al bijna twintig jaar aan haar transitie naar een volledig duurzame onderneming. In 1994 stelde Interface-oprichter Ray Anderson zich ten doel een pionier van de nieuwe revolutie te worden en een samenleving te creëren waar bedrijven zelfs een herstellende bijdrage leveren aan milieu en maatschappij. Interface heeft zich ten doel gesteld voor 2020 deze missie te realiseren. Dit is een enorme uitdaging die de volledige inzet en het talent van alle medewerkers eist om tot het innovatieve denken te komen dat de organisatie nodig heeft.

Wat kunt u verwachten?
  • Een uitdagende presentatie over visie en resultaten van de duurzaamheidmissie van Interface;
  • Overzicht van de mogelijkheden en onmogelijkheden van innovatie- en groeifinanciering;
  • Inzicht in wat past bij uw bedrijf en uw project met concrete handreikingen voor acties;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor netwerken met collega-ondernemers uit de regio.

Programma:
15.30 uur Ontvangst met koffie en thee in het Anfiteatro – Awarehouse, Geanne van Arkel (Interface), Hans de Weerd (Syntens), Eelco Wildschut (Metaalunie)
15.45 uur Factory tour - de circulaire economie in praktijk, Geanne van Arkel
16.45 uur Introductie Interface / duurzame innovatie, Ferdy Thoonen (Interface)
17.30 uur Break, netwerken met klein buffet (soep en broodjes)
18.00 uur Financiering voor uw Innovatieplannen, Hans van Geffen (Syntens)
19.00 uur Uitwisseling tips en tops tijdens netwerkborrel

U kunt zich aanmelden via deze link. Voor vragen kunt u mailen naar Josien Schonhoven. Graag zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór 31 mei 2013. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding.



 

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy