maandag 6 mei 2013

Uitnodiging: THEMAOCHTEND OPKOMENDE TECHNOLOGIE IN PV



Bron: KIEM

Stichting KIEN organiseert samen met SEAC op vrijdag 17 & 24 mei een themaochtend over opkomende technologieën op het gebied van zonne-energie. We nodigen u graag uit voor een van deze themaochtenden. 
De themaochtend is bedoeld voor e-installateurs en professionals die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en graag samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen op maat. Zonne-energie is een sterk groeiende markt en wordt steeds interessanter voor zowel particulieren als bedrijven.
Standaardoplossingen zijn steeds vaker ongeschikt voor een bepaalde locatie of klant. Bijvoorbeeld vanwege partiële schaduwcondities of vanwege wensen qua esthetische integratie. Technieken als Gebouw-geïntegreerde PV (BIPV) en/of Module Level Power Management (MLPM) kunnen hier een oplossing voor bieden. Verder ontstaat er vraag naar specifieke energie-management oplossingen voor lokale PV systemen. Bijvoorbeeld als het gaat om verenigingen van eigenaren (VVE’s) of om oplossingen met lokale opslag in batterijen.
Samen met andere bedrijven doet SEAC onderzoek naar opkomende technologieën. Eén van de resultaten uit het onderzoek is een BIPV overzichtsrapport dat u op de themaochtenden ontvangt. Een aantal sprekers gaat verder in op onderwerpen als Module Level Power Management (MLPM), Building Integrated Photo-Voltaics (BIPV), Energiemanagementsystemen en Kwaliteitssystemen.

Programma:
Het programma is HIER te vinden.

Aansluitend aan de presentaties is er een netwerklunch en een informatiemarkt van enkele leveranciers. Deelname,  inclusief netwerklunch, is kosteloos.
Wij hopen u te zien op een van deze twee data:
vrijdag 17 mei, 9.00-14.00 uur, Hilversum
vrijdag 24 mei, 9.00-14.00 uur, Eindhoven

Registreer u voor de themaochtend via deze LINK.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Anna Provoost, annaprovoost@stichtingkien.nl, telefoon 040-2473371.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy