woensdag 8 mei 2013

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Informatiebijeenkomst in Oldenzaal 18 juni 2013

Bron: KvK Enschede / Syntens

Wilt u in korte tijd veel informatie over innovatiesubsidies, best practices, nieuwe samenwerkingsvormen, regelingen en nog veel meer? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat u inspireren! Meld u aan op www.kvk.nl/wiel


Innovatiebijeenkomst 18 juni 2013, 14.30 uur
Valkenaer in Oldenzaal, Zutphenstraat 61

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?
Is uw bedrijf ook aan innovatie toe maar twijfelt u nog over de aanpak? Vind niet het wiel opnieuw uit! Laat u inspireren door andere ondernemers, bekijk de mogelijkheden van subsidies en regelingen, maak kennis met nieuwe samenwerkingsvormen, productontwikkelingen en afzetmarkten. En dat alles binnen enkele uren, namelijk tijdens de bijeenkomst ‘Waarom het wiel opnieuw uitvinden?’ die de Kamer van Koophandel op 18 juni in Oldenzaal organiseert.

Programma
14.30 uur ontvangst met kleine informatiemarkt
15.00 uur welkom door gastheer en innovatieve ondernemer Louis Huttenhuis
15.15 uur korte pitches van zeven organisaties: wat hebben zij u te bieden als het om innovatie en bijbehorende financiering gaat?
16.00 uur rondetafelgesprekken met collega-ondernemers over de thema’s High Tech Systems & Materials, Energie, Zorg en ICT
17.10 uur centrale terugkoppeling over resultaten en eventueel vervolg
17.20 uur afsluiting met een hapje en een drankje
18.00 uur einde en uitreiking informatiemap

Locatie
We zijn te gast bij Valkenaer in Oldenzaal, een bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve en duurzame mkb-bedrijven. Na afloop van het officiële programma behoort een rondleiding tot de mogelijkheden.
Meer weten en aanmelden

In verband met de rondetafelgesprekken is de deelname beperkt (max. 40 deelnemers), dus meld u nu snel aan op www.kvk.nl/wiel. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.

Deze bijeenkomst vindt plaats in samenwerking met Valkenaer, Provincie Overijssel,
Agentschap NL, Regio Twente, Kennispark, Kiemt, Oost NV en Syntens.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy