vrijdag 6 mei 2011

Nog maar zeer beperkt beschikbaar voor motorrijdende ondernemers


Beste motorrijdende relatie,

Op 17 juni aanstaande hebben we een dag georganiseerd voor onze motorrijdende zakelijke relaties. Oorsprokelijk stond 21 mei genoemd, maar vanwege weersverwachting hebben we de dag verschoven.
Deze dag wordt georganiseerd door de ABN-AMRO te Haaksbergen, Kamers van Koophandel Enschede en Syntens Enschede. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor directeuren/eigenaren die motor rijden en werkzaam zijn in Twente of de Achterhoek.
Gedurende deze dag willen we netwerken, korte bedrijfspresentaties geven en een leuke tourtocht combineren met een focus op internationaal zaken doen. Dit gerelateerd aan onze gemeenschappelijke passie, motoren en motor rijden. Onze sponsoren voor deze dag zijn actief in de motorsport en vertellen over hun onderneming, wat hun visie is en welke plannen er nog liggen in een internationale zakelijke omgeving in een informele setting.

Onze agenda is als volgt, zonder al te veel prijs te willen geven van deze dag:
8:30 uur Ontvangst bij Eagle Ride, Vargershuizenweg 50 in Enschede (Nabij Vliegveld Twente)
8:40 uur Korte introductie van de organisatie
8:50 uur Vertrek eerste groep (3 groepen, vertrek elke 10 minuten)
11:00 uur Koffiestop en brommers kiek’n
13:00 uur Lunch met presentatie van één van de sponsoren
14:00 uur Vervolg tourtocht in 3 groepen
17:00 uur Aankomst bij startpunt, presentatie van één van de sponsoren
17:20 uur BBQ, netwerken en afsluiting

De tourtocht zal ongeveer 200 km bedragen en door Duitsland gaan. Denkt u aan de benodigde documenten? Routebeschrijving voor navigatie wordt beschikbaar gesteld

Geen kosten voor deelname, motor en brandstof voor eigen rekening. Organisatie door ABN AMRO, Kamer van Koophandel en Shttp://www.blogger.com/img/blank.gifyntens. Aanmelden bij marco.platvoet@kvk.nl, oth@syntens.nl of rene.holtkamp@nl.abnamro.com

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:
- Eaglerider (Website)
- Motoport Hengelo (Website)

LET OP: DEELNAME ZAL ERG BEPERKT MOGELIJK ZIJN GEZIEN WIJ BIJNA OP ONS MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS ZITTEN. Stuur uw naam, bedrijfsnaam en NAW-gegevens naar één van de drie bovenstaande bij u bekende personen. Deelname is pas mogelijk na bevestiging door de organisatie.

Foto's van deze rit zijn HIER te zien.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy