woensdag 22 februari 2012

HANDELSMISSIEREIS NAAR CHINA


Bron: Website KiEMT

De provincies Gelderland en Overijssel organiseren sinds 1999 jaarlijks een economische handelsmissie naar China. Dirk Jansen, bestuurslid van stichting kiEMT, neemt samen met een aantal Participanten deel aan de missie. Vanwege de indrukwekkende economische groei die China nog steeds realiseert, biedt het land veel mogelijkheden voor ondernemers.
Om voor u als Participant binnen kiEMT van waarde te zijn en zoveel mogelijk te bereiken tijdens de missie, inventariseren wij de vragen en behoeftes in het kiEMT-netwerk in relatie tot de handelsmissie. Waar zou volgens u onze focus moeten liggen tijdens de missie? Wellicht heeft u een concrete opdracht voor ons, bijvoorbeeld om contact te leggen met een potentiële business partner.

kiEMT BEHARTIGT UW BELANGEN
Oriënteert u zich op de mogelijkheden die China u biedt? Bent u op zoek naar import- of exportpartners of overweegt u om een aantal diensten te outsourcen? Ziet u kansen om nieuwe business te genereren, bijvoorbeeld in de vorm van overheidsopdrachten? Wij horen graag op welke manier stichting kiEMT uw belangen in het verre Oosten kan behartigen.

MAIL UW INPUT
De missie vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 31 maart. Graag ontvangen wij uw input vóór 9 maart a.s. zodat wij alle informatie kunnen bundelen. U kunt uw reactie sturen naar info@kiemt.nl, onder vermelding van China 2012. Voor meer informatie over de missie of vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van kiEMT op 026 – 446 14 69.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy