donderdag 12 april 2012

Holland Stand op de Swisstech 2012


Schrijf u in en ga mee naar één van de grootste vakbeurzen op het vlak van de industriële toeleverindustrie in Europa.

20 – 23 november 2012 in Bazel, Zwitserland


De NL EVD Internationaal beëindigt haar programma van gefinancierde Holland Stands en handelsmissies (CPA). Voor de laatste keer presenteert psps export & investment services u een bijzondere kans om tegen een gunstige prijs uw internationale netwerk en export uit te breiden. Na een geslaagde deelname aan de Swisstech in 2010, wordt er ook dit jaar een Holland Stand gerealiseerd met onder meer:

1. Zeer goede standlocatie, een garantie voor een grote bezoekersstroom. Meld u snel aan kies de beste standruimte binnen ons Holland stand
2. Mogelijkheid tot deelname aan vakprogramma van de Swisstech
3. Persontbijt met aandacht van de regionale media en media toegespitst op de industriëletoeleversector
4. Aandacht voor de Holland Stand in sector specifieke tijdschriften voorafgaand en tijdens de beurs
5. Vermelding in de beurscatalogus en collectieve matchmaking activiteiten
6. Netwerkreceptie met Nederlandse en Zwitserse gasten

Het projectvoorstel gaat uit van een Holland Stand voor maximaal 12 deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 2.625 (exclusief BTW). Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Voordelen van deelname

1. Financieel voordeel - U deelt alle kosten en profiteert van veel gemeenschappelijke diensten. Bovendien: met een vast bedrag weet u van te voren precies waar u aan toe bent, d.w.z. geen verrassingen.
2. Synergie - Een collectief programma zorgt voor meer standtraffic, netwerkevents, PR/publiciteit en nieuwe zakelijke contacten.
3. Gemak, tijdsbesparing - Wij nemen voor u op professionele wijze de complete beursvoorbereiding van de Swisstech uit handen.
4. Grotere zichtbaarheid - een grote eilandstand van ca. 140 m2 trekt veel meer aandacht dan een kleine individuele stand van 9 m2! En: op een groepstand is altijd bedrijvigheid en actie, men speelt elkaar de bal toe, helpt elkaar, u kunt eens de beurs rondgaan en “de wacht” aan uw buurman overdragen. Met andere woorden: u staat er niet alleen voor.

Waarom de Swisstech?
De Swisstech is een tweejaarlijkse beurs die plaatsvindt sinds 1996. Het concept van de beurs is anders dan bij andere toeleverbeurzen doordat producten van de aanbieders centraal staan, en niet de afnemersbranches. Het vakpubliek komt hierdoor uit alle denkbare sectoren.

In 2010 waren er in totaal 556 exposanten aanwezig op de Swisstech. De Swisstech wordt beschouwd als de belangrijkste en grootste vakbeurs in Europa, naast de vakbeurs in Hamburg, in de toeleversector.
Zwitserland is een van oudsher zeer sterk door de industriële productie gekenmerkte markt. De Zwitserse maakindustrie is niet gebaseerd op massaproductie, maar op hoogwaardige eindproducten in kleinere hoeveelheden. Hierdoor is er vraag naar speciale producten, innovatieve ideeën en flexibiliteit. Zaken waar de Nederlandse toeleverindustrie sterk in is!

Door onzekerheden op de financiële markten is de Zwitserse Franc zeer sterk in vergelijking met de Euro. Daardoor houden veel Zwitserse producenten Euro-rekeningen aan en zijn op zoek naar buitenlandse leveranciers om hun dalende winst/ verlies te beperken. De vraag naar import-producten stijgt.
Voor meer informatie, klik HIER.

Inschrijving
Inschrijven kan via de website van Agentschap NL EVD Internationaal. Deadline van inschrijving is 30 april 2012.

Voor verdere vragen en uitgebreidere informatie kunt u contact opnemen met Kim America van psps consultants via 070 322 90 06 of via e-mail: america@pspsconsultants.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy