dinsdag 17 april 2012

Ondernemersmissie microtechnologie en ICT naar Israël van 9 t/m 15 november 2012


In samenwerking met de Kamers van Koophandel in de Euregio Maas-Rijn en Regitel organiseert het Enterprise Europe Network en Syntens Innovatiecentrum een uitgaande

handelsmissie Microtechnologie en ICT naar Israël van
9 t/m 15 november 2012

Israël
Israël is een bovengemiddeld innovatief land en toonaangevend in de wereld van de high-tech industrie. Israël is met recht een high-tech natie te noemen. In een wereld waarin globalisering, open innovatie en open sourcing een steeds belangrijkere rol gaat spelen, kan voor de Nederlandse high-tech industrie en met name haar technologisch hoogwaardige toeleverende MKB een nadere kennismaking met Israël veel nieuwe mogelijkheden tot business en samenwerking betekenen. Deze samenwerking kan bovendien resulteren in het ontstaan van andere internationale samenwerkingsverbanden. Israël kan in een aantal opzichten gezien worden als ‘internationale hub’ op het vlak van onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast is Israel bovendien een toegangspoort tot bedrijven in de VS. Een extra, interessante toegevoegde waarde voor deelname aan deze handelsreis.

Doelgroep
De doelgroep voor deze uitgaande missie is de microtechnologie, vooral gericht op bedrijven actief in de high-tech machine-, apparaten- en instrumentenbouw en de toeleverende industrie daarvan alsmede bedrijven actief in de medische sector. Specialisaties: mechatronica, sensoriek, ultra(precision)engineering, fotonica, optica, motion control, piëzotechnologie en metrologie.

Voor ICT richten wij ons op een breed spectrum van bedrijven zoals: infrastructure & network (advanced transmission, network management), value added services (service en content delivery platforms, billing, customer care en business intelligence, cable &IPTV, enterprise communications, mobile workforce, productivity), vertical solutions & applications (social network connectivity, entertainment, advertising, retail solutions, location based solutions, M2M, safety, e-health, cloud en mobile applications).

Bent U op zoek naar internationale samenwerkingspartners met voor u relevante kennis en expertise binnen de microtechnologie en ICT, dan mag u deze handelsmissie naar Israël niet missen!

Kosten

De kosten voor deze handelsmissie bedragen € 1.850,-- p.p. inclusief vliegreis, hotels (4-sterren), ontbijt, collectief lokaal transport, collectieve bezoeken, seminars en individuele matchmaking; exclusief visum, reis- en annuleringsverzekering, individueel transport, tolkkosten, overige maaltijden en persoonlijke uitgaven.

Voorafgaand aan de definitieve inschrijving zal met elk deelnemend bedrijf een individueel intakegesprek gevoerd worden. Op basis van deze informatie wordt een profiel gemaakt en kan vervolgens optimale matchmaking georganiseerd worden. Voor de collectieve bedrijfsbezoeken zal bovendien rekening gehouden worden met de samenstelling van het reisgezelschap.

Voor het reisschema en het aanmelden voor deze handelsmissiekunt u het beste een bezoek brengen aan deze Syntens website: Israel Missie
Mijn collega Rim Stroeks is uw aanspreekpunt voor deze reis. HIER zijn de contactgegevens van Rim.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy