dinsdag 6 maart 2012

Company mission micro-/precisietechnologie Zwitserland, 22 - 25 april 2012

Geachte relatie,

Hierbij nodig ik u van harte uit mij te vergezellen op de:

Company mission micro-/precisietechnologie Zwitserland, 22 - 25 april 2012

Medio 2011 verscheen het rapport ‘Switzerland’s Lively Life Sciences Ecosystem’, waarin de samenwerkingsmogelijkheden met Zwitserland op het gebied van micro-/precisietechnologie, biotechnologie,
farmaceuticals en nanotechnologie worden besproken. Het rapport geeft aan dat er op verschillende gebieden duidelijk potentieel is voor export, samenwerking en gezamenlijke kennisdeling en onderzoek. Zwitserland heeft sinds jaren een zeer stabiele economie. Het is een goed tijdstip voor exportactiviteiten van Nederland naar Zwitserland. Door de sterke Zwitserse
Franc worden producten uit Nederland/Europa goedkoper voor Zwitserse afnemers en hebben Zwitsers grote interesse in inkoop vanuit het buitenland.

Doelgroep
Deze uitgaande factfinding/handelsmissie richt zich sterk op de micro-/precisietechnologie bedrijven, actief in de high tech machine-, apparaten- en instrumentenbouw en de toeleverende industrie daarvan alsmede toeleverende bedrijven voor de medische/lifesciences sector. Specialisaties: mechatronica, sensoriek, (micro) precision engineering, fotonica, optica, motion control, piëzo technologie en metrologie.

Deze missie biedt u de mogelijkheid het potentieel van Zwitserland te ontdekken en tegelijkertijd mogelijke klanten c.q. partners te leren kennen.

Tijdens de missie zullen de steden Zürich, Bern, Lausanne en Genève worden bezocht. Het programma heeft collectieve informatieve onderdelen en wordt afgewisseld met individuele matchmaking.
Het individuele programma wordt afgestemd op uw wensen door middel van een intakegesprek in Nederland. In het collectieve programma zullen ondermeer enkele multinationals gericht worden bezocht alsmede kennisinstellingen, zoals bijvoorbeeld Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (TU Zürich), Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) en OSEC Business Network
Switserland.

Deze missie biedt u een optimale gelegenheid de Zwitserse markt te identificeren en kansen en mogelijkheden in te schatten. De missie wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel Limburg in
samenwerking met Syntens | Enterprise Europe Network en in Zwitserland met Vujade Ltd (auteur van het bovenvermelde marktonderzoek).

De kosten voor deze gerichte missie bedragen € 890,- per persoon, exclusief uw reis- en verblijfkosten, waartoe wij u een collectief voorstel zullen doen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rim Stroeks, Syntens, telefoon: 06-22496416 (mail: rim.stroeks@syntens.nl) of Ardy Assink, Kamer van Koophandel Limburg, telefoon: 045-5449576 (mail: aassink@limburg.kvk.nl).

U kunt zich inschrijven tot 12 maart 2012 bij de bovengenoemde personen.

Van harte aanbevelend!

Met vriendelijke groeten | With kind regards | Mit freundlichen Grüβen,

Rim H.M. Stroeks
Consultant Enterprise Europe Network
Chair Micro- & Nanotechnology Group
Tel: +31 88 444 0 573
Mob: +31 6224 96 416
Mail: rst@syntens.nl
Web: www.enterpriseeuropenetwork.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy