vrijdag 25 mei 2012

Alle Nederlandse innovatieprojecten op internet

Bron: "Nieuwsbrief Agentschap NL

Waar gaan innovatiegelden naar toe en wat zijn de resultaten van deze projecten? Dat kunt u nu vinden op de website Volg innovatie van Agentschap NL met informatie over meer dan 2000 projecten

Sinds 15 mei 2012 zijn innovatieprojecten die in 2010 en 2011 zijn gestart met steun van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) te bekijken via de website: Volg innovatie. Er is informatie te vinden over meer dan 2000 innovatieprojecten van verschillende innovatieregelingen.
Bekijk de projecten via een interactieve kaartviewer of via een database


Met de interactieve kaartviewer kunt u eigen kaarten samenstellen. U kunt ook eigen projectoverzichten samen stellen, bijvoorbeeld op programma of regeling, per jaar of per topsector. Voor een aantal projecten is extra informatie opgenomen in de vorm van een korte film of een artikel over het project.
Innovatieprojecten inzichtelijk maken

Het ministerie van EL&I komt met de website tegemoet aan een wens van de Tweede Kamer om de innovatieprojecten inzichtelijk te maken. De website Volg innovatie is een pilotproject en wordt de komende jaren gevuld met meer informatie over innovatieprojecten.

Bekijk nu de website Volg innovatie

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy