donderdag 3 mei 2012

Doe mee met het Oost-Nederland innovatiepaviljoen Energie 2012!

Bron: Website KiEMT

9-11 oktober 2012 Brabanthallen Den Bosch, www.energievakbeurs.nl

Samen sta je sterk, dat weet u als kiEMT-Participant maar al te goed. Daarom bieden we u aan om uw expertise te tonen tijdens Energie 2012, de energievakbeurs in Den Bosch, als onderdeel van onze gezamenlijke regio.

Gelderland en Overijssel hebben een bloeiende en boeiende energiesector. Met een sterk ontwikkelde kennisinfrastructuur, daadkrachtige ondernemers én een bewezen valorisatiesysteem werken we samen aan doorontwikkeling van duurzame energievoorziening. Tijdens Energie 2012 promoten we onze gezamenlijke expertise op het Oost-Nederland innovatiepaviljoen en bieden we u de mogelijkheid om samen met ons te werken aan een sterk programma gedurende de beurs.

Wat houdt het in?
Stichting kiEMT wil tijdens de beurs een aantal boulevards inrichten met bestaande bedrijven, starters, met in het midden een kennisplein. Het plein biedt u de mogelijkheid om netwerkborrels, presentaties, evenementen etc. te houden. We richten ons hierbij op de volgende thema’s:
• Biobased economy
• Gebouwde omgeving
• Duurzame mobiliteit

Uiteraard zal er door Stichting kiEMT, maar ook door VNU exhibtions uitgebreid worden gecommuniceerd over het Oost-Nederland innovatiepaviljoen en het inhoudelijke programma. VNU zal daarnaast een gerichte campagne aan bezoekers opzetten over ons initiatief.

Cogas, Sto Isoned, Pfixx en Van Beek Ingenieurs hebben alvast aangegeven dat zij graag een plek willen op het Oost-Nederland innovatiepaviljoen.

Op dit moment zijn wij in onderhandeling met de Brabanthallen voor een korting voor de standplekken/standbouw. Deze korting loopt op als meer bedrijven zich aanmelden.

Ik hoop van harte dat u dit een interessante insteek vindt. Indien u interesse in deelname heeft, kunt u dit per mail aan mij kenbaar maken.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet mede namens Stichting kiEMT,

Eva Donker
donker@kiemt.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy