vrijdag 4 mei 2012

Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley 2012

Bron: Website Technologie Kring Twente / Voyedge
Wanneer: Zaterdag 22 t/m zaterdag 29 september 2012

De Technologiekring Twente stimuleert ondernemerschap en groei bij kennis- en technologie intensieve bedrijven. Als TKT hebben we al enkele jaren ervaren hoe waardevol een inspiratiereis naar Silicon Valley is voor onze leden. Vandaar dat we ook dit jaar weer in samenwerking met het bedrijf VoyEdge een reis hebben ontwikkeld naar dit Mekka voor ondernemerschap. In deze factsheet leest u meer over het programma en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden. Wij zien uit naar een inspirerende reis!

Namens de voorzitter van Technologie Kring Twente,
Jaap Beernink

Waarom een Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley?
Uw bedrijf laten groeien is een enorme uitdaging. Het brengt vragen en valkuilen met zich mee op het gebied van strategie, financiering, uitvoering, uw mensen en uw eigen rol. Bovendien maakt de drukte van alle dag het soms lastig om goed bij deze groeiuitdagingen stil te staan.
Een studiereis naar Silicon Valley is de ideale manier om inspiratie, inzichten, contacten en praktische handvatten
op te doen voor de groei van uw bedrijf. Meegaan op reis dwingt u om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk, stimuleert outside de box-denken en dompelt u onder in het meest ambitieuze ondernemersklimaat ter wereld.

Waarom in Silicon Valley veel meer ondernemers doorgroeien dan in Nederland?
Dat heeft te maken met een combinatie van factoren. Zo zijn ondernemers erg ambitieus en minder bang om fouten te maken. Bovendien is Silicon Valley een omgeving die ondernemerschap ademt. Kennisinstellingen, grote gevestigde bedrijven, MKB bedrijven, start-ups, venture capitalists, angel investors, incubators, advocaten en juristen. Zij
werken allemaal samen aan innovaties en groei. Een week kennismaken met deze inspirerende en innovatieve bedrijven, organisaties en personen leidt onverminderd tot nieuwe inzichten en energie om aan de groei van uw onderneming te werken.

Meer informatie is HIER te vinden.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy