maandag 21 mei 2012

Thema bijeenkomst Douanefaciliteiten bij de Meilink Groep

BRON: Website WTC Twente
Hierbij nodigen wij u graag aan de Themabijeenkomst Douanefaciliteiten van de WTC Twente Business Club op donderdag 24 Mei 2012 bij Meilink Groep B.V. te Borculo. Tijdens de presentaties op deze bijeenkomst wordt ingegaan op praktische vragen bij het exporteren en importeren van goederen door een IATA gecertificeerde luchtvrachtspecialist van Meilink/Varekamp op Schiphol.

De presentatie van Executive Director van Montana World Trade Center Arnie Sherman, geeft u inzicht in specifieke vragen op het gebied van eenvoudige toetreding en expansie op de Amerikaanse markt. Montana WTC kan u op het hoogste niveau in contact brengen met directies van particuliere bedrijven en functionarissen van de Amerikaanse overheid.

De historie van Meilink B.V., specialist in industrieel verpakken en het transport van goederen, gaat terug tot het jaar 1874 toen Bernhard Meilink een houtzagerij oprichtte. Na verkoop van de houtzagerij aan Frits Braam verschoof het accent van zagen van hout naar het produceren van kisten en het verpakken van goederen. Begin jaren '80 nam Jacques Rikken het bedrijf over en loodste Meilink het digitale tijdperk binnen. Concurrenten werden overgenomen en de dienstverlening werd geprofessionaliseerd. Vandaag de dag is de Meilink Groep met 300 medewerkers, vijf bedrijven en zes vestigingen maarktleider met het totaalconcept in industriële verpakkingen in de Benelux en behoren tot de wereldtop.

Aanmelden:
Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kunt u zich aanmelden via intranet of door een mail te sturen naar info@wtctwente.eu .

Voor meer informatie: Klik HIER

Toegang is alleen voor leden van de WTC Business Club. Bent u geen lid maar overweegt u een lidmaatschap bij het WTC Twente, dan kunt u contact opnemen met het WTC Twente om u als introducee aan te melden.

World Trade Center Twente
Prins Bernhard Plantsoen 300
7551 HT Hengelo
tel. + 31(0)74 - 291 56 04
info@wtctwente.eu
www.wtctwente.eu


Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy